Mając do dyspozycji kilka produktów, jesteśmy w stanie przyrządzić je na setki różnych sposobów. W zależności od okazji możemy inaczej łączyć smaki, tworzyć niepowtarzalne kompozycje aromatów, a także wybrać odpowiedni sposób przygotowania potraw.
Bez względu jednak na to czy zdecydujemy się na smażenie, pieczenie, czy duszenie, z pomocą przyjdzie włoska marka TVS i jej naczynia kuchenne.
Smak tradycji
Tradycyjny niedzielny obiad to prawdziwa uczta dla podniebienia. W wielu polskich domach przygotowuje się wtedy kotlety schabowe lub filety z kurczaka w chrupiącej panierce. Ulubione potrawy warto przyrządzić na odpowiedniej patelni, na której z łatwością usmażymy wybrany przez nas smakołyk. Patelnie z kolekcji Marathon marki TVS, dzięki wzmocnionej, odpornej na zarysowania i przywieranie pokarmów powłoce Teflon® Platinum firmy DuPont™ pomogą nam sprawnie i bez wysiłku przyrządzić tradycyjne polskie dania.
Co więcej, baza naczyń – wykonana z aluminium – sprawi, że nasze kotlety smażyć się będą szybko i równomiernie. Z kolei patelnie z kolekcji Induction, przystosowane zostały do używania na kuchenkach indukcyjnych, dzięki czemu pozwolą na bezpieczne przygotowanie smażonych dań, oszczędzając nasz czas i pieniądze.
Nuta Orientu
Spotkanie w gronie znajomych i przyjaciół to dobra okazja do przygotowania potraw nieco bardziej egzotycznych. Kurczak po seczuańsku, czy wołowina słodko-kwaśna to dania, które z pewnością zachwycą głębią smaku i orientalnym aromatem. Do urządzenia przyjęcia w stylu azjatyckim niezbędna będzie profesjonalna patelnia WOK. Te z kolekcji Black Beauty lub Platino marki TVS z pewnością zadowolą nawet najbardziej wymagających kucharzy.
Pierwsza z nich charakteryzuje się specjalnie ukształtowanym dnem oraz żłobieniami wewnątrz, które pozwolą na smaczne i szybkie gotowanie. Druga zaś wyróżnia się odporną na ścieranie i zarysowania powłoką Teflon® Platinum. Bez obaw używać na niej możemy metalowych narzędzi kuchennych. Patelnia WOK z kolekcji Platino marki TVS dodatkowo wyposażona jest w ruszt grillowy, dzięki czemu zyskujemy jeszcze więcej możliwości przyrządzania apetycznych potraw.
Strony: 1 2
Zaloguj się Logowanie