Mleczna wyspa Lavazza

LAVAZZA A MODO MIO rozszerza swój system o nowy element – przystawkędo spieniania i podgrzewania mleka. Dzięki niej w szybki i prosty sposóbmożemy przygotować we własnym domu kremowe cappuccino, które smakujejak w kawiarni.

Co kraj to obyczaj. Ulubioną kawą Włochów jest espresso. Natomiast zdecydowana większość Polaków preferuje smak kawy z mlekiem. Dlatego rodzimych kawoszy zapewne ucieszy fakt, iż LAVAZZA, największy ekspert w świecie kawy, wprowadził do swojej oferty proste w użyciu i praktyczne

urządzenie, które ubija mleko na gęstą i puszystą piankę. Teraz samodzielnie w domu, bez najmniejszego problemu przygotujemy doskonałe, kremowe cappuccino, mleczne latte, gorącą czekoladę, delikatne tiramisu, a także wiele

innych zimnych lub ciepłych napoi, czy deserów z kawy i mleka.

LAVAZZA A MODO MIO to innowacyjny system składający się z nowoczesnego ekspresu do kawy oraz kapsułek z oryginalnymi mieszankami kawy LAVAZZA. Pozwala on na przyrządzenie doskonalej i aromatycznej kawy zgodnie ze złotymi zasadami jej parzenia. Rezultatem jest zawsze wyśmienite espresso, intensywnie esencjonalne, o kremowej konsystencji i odpowiedniej temperaturze.

System LAVAZZA A MODO MIO dostępny jest w Polsce od września ubiegłego roku. Jego dystrybutorem jest SAECO POLSKA.

2 Komentarzy

  1. rena1963ta

    2 maja 2013 at 19:15

    Lavazza – kawa super!

  2. jack from warsaw

    27 czerwca 2013 at 08:11

    marzenie

Zaloguj się Logowanie

Komentuj